Nervøs for at holde konfirmationstale?

by Kristoffer
konfirmationstid.dk

nervøs for konfirmationstaleEr du nervøs for at holde konfirmationstale? Sådan kan du dulme nerverne

Det er ikke alle, der har nemt ved at holde en tale foran et stort antal personer. Hvis du er én af dem, kan det være nødvendigt at dulme nerverne lidt, inden du skal holde din tale. Det kan du gøre på flere måder, hvorfor der selvfølgelig også er rig mulighed for at gøre det.

Der findes ikke én måde, der er den helt rette måde at dulme nerverne på. Der er stor forskel på folk i denne sammenhæng. Der er mange, der blot har brug for lidt frisk luft, mens andre skal foretage sig noget, der kan fjerne deres fokus fra talen. Langt de fleste kender til, at de er nødt til at tænke på noget andet, end talen.

Find mange flere ideer til konfirmationen her

STOR GUIDE: få råd til at skrive en konfirmationstale her.

Fokuser på at rette tankerne mod noget andet

Den bedste løsning er altid at fokusere på at rette tankerne mod noget andet. Det er ikke alle, der kan gøre dette, hvis de ikke har noget, der kan hjælpe dem med det. Hvis du er én af dem, der er nødt til at give sig i kast med noget andet, så kan du fx vælge at spille gratis kabaler på nettet. 

Det er slet ikke sikkert, at du har lyst til at lægge en kabale. Det er dog også blot ét af mange gode forslag til, hvordan du kan tænke på noget andet. Det kan også være, at du blot har brug for at lytte til lidt musik, scrolle lidt på Instagram mv. Det handler om at finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

You may also like

Leave a Comment