Underholdning til konfirmation – sjove indslag og ideer

by Kristoffer
underholdning til konfirmation

Det er af stor vigtighed, at man har sjove og underholdende indslag til sin konfirmation.

Man bør altid gå efter at give konfirmanden den bedste oplevelse overhovedet, og derfor er det essentielt at der er god og uforglemmelig underholdning i form af bl.a. sjove lege og selskabslege til konfirmationsfesten. Men hvilken underholdning skal man vælge? Det er en jungle, når man skal finde ud af, hvilke indslag kan passe godt ind til ens egen datters eller søns konfirmation: der er et væld af muligheder, og der vil uden tvivl være en masse sange og taler, så det er også altid en god ide at krydre festen med et par skøre og pinlige selskabslege, hvor gæsterne måske får lov at se konfirmanden på lidt slap line, eller måske en professionel tryllekunstner, som man kan hyre ude fra. Jeg vil i dette indlæg prøve at give et par forslag og ideer til, hvilke indslag som der med sikkerhed gør sig godt til konfirmationen. Så kan I evt. få noget inspiration til, hvilken underholdning, der vil passe perfekt ind i rammerne for jeres konfirmation.

Vi vil i denne post gennemgå nogle af de mest benyttede indslag til konfirmationen, men også nogle mindre benyttede indslag, som dog stadig altid giver en fælles grineoplevelse blandt gæsterne og konfirmanden, og som stadig passer godt ind. Vi vil bl.a. gennemgå et par ideer til at holde en sjov tale, hvordan man skriver en sjov og samtidig personlig sang om konfirmanden, vi går i dybden med nogle sjove selskabslege, som altid er et hit og som får indblandet mange af gæsterne på sjove og naturlige måder. I forbindelse med selskabslegen vil vi snakke om et par forslag, hvor konfirmanden kommer i centrum, og vi vil se på tip en 13er quizzen som også altid er et sikkert hit. Dertil vil vi drøfte mulighederne for at booke professionel underholdning i form af en tryllekunstner, som kan komme og give gæsterne en magisk oplevelse, som sent vil blive glemt. Jeg håber I kan få noget ud af denne store underholdnings guide, og alle de følgende forslag er blevet testet igennem til rigtige konfirmationer, så de vil med sikkerhed også kunne justeres en smule, så de passer rigtig godt ind til netop jeres næste konfirmation. God fornøjelse med læsningen!

 

 

Indslag 1: Hold en tale

tale til konfirmation

Lad os få det klassiske indslag på banen først. Der vil uden tvivl blive holdt flere taler til konfirmanden i løbet af dagen, og det er da også en god måde for fx forældre, tætte venner eller andre i familien at få sagt nogle søde og sjove ord til konfirmanden, og selvfølgelig få mulighed for at fortælle et par pinlige historier fra igennem konfirmandens opvækst, som de andre måske ikke har fået mulighed for at høre før.

Der kan være stor forskel på, hvordan man vælger at holde sin tale, og eksempelvis kan den struktureres på mange forskellige måder. Nogle kan måske synes, at det er svært at komme i tanke om ting man kan sige til konfirmationen, og det problem kan man hurtigt komme til livs med en brainstorming session over forskellige nøgleord om konfirmanden, men det kommer vi tilbage til lige om lidt. Det vigtigste er, at man skriver talen i god tid, og får mulighed for at øve den igennem et par gange. Nogle er de fødte talere, og kan ryste dem ud af ærmet så folk ligger flade af grin, og andre kan måske være lidt mere usikre, når først rampelyset falder på dem. Uanset hvad, så skal man huske at man gør det for konfirmanden, og selvom man ikke er den fødte taler, så vil konfirmanden altid sætte pris på talen.

Hvordan skal man skrive talen? Når man sidder og skriver talen, kan man nemt ramme en kreativitets mur, og gå i stå. Hvad skal man skrive nu, og hvilke ting bør man inkluderer i talen? Jeg har selv den erfaring, at det er en god ide, at skrive nogle stikord før man går igang med selve talen. Så har man altid noget at falde tilbage på, hvis det skulle ske, at man pludselig går i stå. Stikordene kan fx være små ord, der beskriver konfirmandens personlighed, sjove sider osv., fx “dårlig taber, når vi spiller badminton”, “Sov hos mor og far til han blev 7 år”, “altid glad”, “god i skolen”, “Elsker computerspil”, “Glad for sine heste” osv osv. Hvis man ikke kan komme i tanke om nogle konkrete ting, så begynd med at tænke i emner. Fx

 • Hvilke hobbyer har konfirmanden?
 • Dyrker konfirmanden nogle sportsgrene? Ridning, badminton eller fodbold?
 • Har konfirmanden nogle livretter?
 • Sære  og sjove vaner?
 • A eller B menneske?
 • Yndlings fag i folkeskolen?

Når man først kommer ind i en god rytme, så kan man hurtigt få skrevet en masse!

Og det leder os så videre til næste vigtige punkt, når man sidder og udformer talen. For det er nemlig vigtigt, at man sørger for, at talen ikke bliver alt for lang, så den kan risikere at blive kedelig at høre på for de andre gæster. En god tommelfingerregel er, at holde den til 5 minutters varighed godt og vel. 5 minutter er mere end rigeligt, eller det burde hvertfald være mere end rigeligt, til at få sagt, de vigtigste ting! Når man holder talen er det vigtigt, at man prøver at holde øjenkontakt med publikum, og ikke bliver “fanget” af papiret og stirre for meget ned på ordene. Dette kan man kun undgå ved, at læse talen igennem et par gange inden konfirmationen skal afholdes.

Læs mere om hvordan du holder den bedste tale til konfirmationen her.

 

Indslag 2: Skriv en sang

Når vi er igang med de klassiske indslag, så kan vi også lige få nævnt det klassiske sang-indslag. Der vil unægteligt komme et par sange til konfirmationen, men det er nu også et sjovt og hyggeligt indslag, som får engageret alle, og som på en kreativ og sjov måde, får fortalt nogle sjove historier og et par sjove anekdoter om konfirmandens liv. Når man skal skrive sangen, kan man med fordel benytte samme fremgangsmetode, som hvis man skriver en tale til konfirmanden. Start med at skrible et væld af stikord ned om konfirmanden på et papir, så man har en godt fundament at arbejde ud fra. Når man har fået skrevet et par gode stikord om konfirmanden skal man have valgt en god sangmelodi. Her er det vigtigt, at man vælger en sang som ALLE kender. Husk at der sikkert også vil være en del børn i publikum, og disse kender måske ikke de samme sange, som de voksne gør. Her er et par ideer til sange, som man kan bruge:

 • Den lille frække frederik
 • Se den lille kattekilling
 • Jeg en gård mig bygge vil.
 • Hist hvor vejen slår en bugt
 • Den lille Ole med paraplyen
 • Jeg er en glad lille cowboy

Så er det bare med at komme igang! Det siger selvfølgelig sig selv, men man bør få de enkelte digte til at rime, så den lyder flydende og bliver så god som mulig. Når man først kommer igang er det faktisk rigtig tilfredstillende, når man finder et rigtig godt rim, som passer perfekt ind i sangen.

Hvis man er tør for ideer og bare synes at det er helt umuligt at få skrevet en god sang, så kan man som sidste udvej få en professionel sangskriver til at lave teksten. Hvis man vælger denne mulighed kan en hurtig google søgning give et stort udvalg af sangskrivere. En typisk sangskriver tager et par hundrede kroner for at skrive 8-10 vers til konfirmanden, og før at sangskriveren kan gå i gang skal denne selvfølgelig have en række stikord, som kan flettes ind i sangen. Jeg synes personligt at dette bør være sidste udvej, for man kan altid selv gøre sangen mere personlig, hvis man selv vælger at skrive den.

Læs mere om hvordan du skriver den bedste konfirmationssang her.

Indslag 3: Book en Dygtig Tryllekunstner

tryllekunstner til konfirmationEn ide, som altid er et stensikkert hit til festen er at booke professionel underholdning. At booke en professionel tryllekunstner eller måske en komiker til konfirmationen kan være med til at gøre dagen ekstra speciel for konfirmanden. Desuden er det en oplevelse som både konfirmanden vil kunne nyde, men det vil også være underholdning, som kan nydes af alle andre gæster til selskabet. En tryllekunstner kan modsat en komiker ramme alle i publikum. Uanset aldersgruppen kan tryllekunsteren med sine magiske effekter og umulige tricks sikre at alle blandt publikum – uanset alder, er underholdt til den helt store guldmedalje.

Jeg har flere gange oplevet en tryllekunstner til konfirmationen, og det har hver gang været en oplevelse, som blev snakket meget om bagefter showet. Tryllekunstneren vil som regel skræddersy showet så det passer perfekt ind til en given konfirmation og på den måde gør konfirmanden til omdrejningspunktet på en nede-på-jorden facon, så konfirmanden blot kan slappe af og få grint igennem mens alle sidder med åbne munde i forundring.  Jeg har før oplevet tryllekunstneren Anders Møller, som formåede at tryllebinde alle gæsterne, og min kusine, som var konfirmanden, fik sig en rigtig sjov og ikke mindst meget uforglemmelig oplevelse. Du kan læse mere om Tryllekunstner Anders Møller og hans show her.

Flere lege og sjove indslag til konfirmationen

lege konfirmation

Det fungerer altid godt at inkludere et par lege til festen, da det altid er sjovt at se på, for de andre gæster, og i mange af legene kan man fx få inkluderet alle gæsterne, så de selv får lov at være med. Her vil vi gennemgå et par af de sjoveste og mest veloplagte lege til konfirmationen.

Indslag 4: Tip en 13er

En tip en 13er quiz er altid et sikkert hit til konfirmationen, og det er da også hyppigt brugt til denne typer af begivenheder. Hvis man derfor går efter at skille sig ud og lave en leg, som man ikke har set før, bør man nok ikke inkludere denne leg i løbet af festen. Men uanset hvad man vælger, så er tip en 13er altid enormt sjovt, og man lærer samtidig et par skæve og sjove facts om konfirmanden. Der er to måder at lave en tip en 13er på: man kan enten vælge at lave almindelige spørgsmål, som relatere sig til konfirmanden eller man kan lave små dueller mellem konfirmand og ven eller bror/søster, hvor disse skal dyste mod hinanden i forskellige discipliner.

Men lad os starte med det helt grundlæggende: hvad går tip en 13er ud på. I tip en 13er får hver deltager (eller evt. hver gruppe hvis man deler deltagerne op), et papir med en række spørgsmål. For hvert spørgsmål er der tre valgmuligheder, 1, x og 2.

 

 

Indslag 5: Gæt en kendt person

sjove indslag til konfirmation Dette er ligeledes en rigtig sjov leg, som man med fordel kan passe ind til konfirmationsfesten. Legen er simpel, og man får lov at se konfirmanden slå sig løs på scenen, så det er altid sjovt at overvære for alle gæsterne og gerne også for konfirmanden selv. I legen bliver konfirmanden bedt om at komme op på scenen eller et sted i lokalet hvorfra alle kan se. Nu får konfirmanden overrakt en skål med kendte personer i. Konfirmanden skal nu mime de kendte personer en af gangen og for hver gang at de resterende gæster gætter en kendt person, får konfirmanden evt. 100 kr. legen kan fortsætte i 3-4 minutters tid.

Som forberedelse til legen skal man sørge for at have en masse kendte personer, som er skrevet på sedler, og som herefter puttes ned i en skål eller en lille æske. Det er vigtigt at man finder personer som alle i selskabet kender. Det betyder at det både kan være kendte personer som kendisser, sportspersoner, politikere, historiske personer osv. men det betyder også at man kan have personer som måske befinder sig til selskabet. Det er altid sjovt at se konfirmanden prøve at mime sin onkel eller morfar, hvis en af disse har nogle sjove eller sære kendetegn. Man skal iøvrigt huske, at hvis man laver reglen om, at konfirmanden får 100 kr. for hvert rigtig gættet person, så er det selvfølgelig vigtigt at man kun laver maximalt det antal sedler, som man højst vil give til konfirmanden (for hvis konfirmanden og gæsterne er gode til legen kan det hurtigt blive en dyr omgang;)). De kendte personers navne skrives på hver deres seddel og lægges ned i en skål.

Til konfirmationen kan legen nu begynde. Man beder konfirmanden om at komme op så alle kan se. Forklar nu konfirmanden at han eller hun får 3-4 minutter til at mime så mange af disse personer i skålen som muligt. Når man fortæller at konfirmanden scorer 100 kr. for hvert gættet rigtig person fra publikum, så skal vi nok garantere at konfirmanden kommer til at gå all in og slår sig helt løs for at mime så godt som muligt. Det er altid enormt sjovt at se konfirmanden være kreativ og prøve at finde karakteristiske træk fra hver kendt person! Hvis man også har personer i skålen som er med til festen, skal man selvfølgelig også forklare konfirmanden er det er strengt forbudt at pege. Hvis konfirmanden overtræder nogle af reglerne (ikke pege, og ikke snakke) kan man for hver gang tage 50 kr. i straf.

OBS: som mange af disse lege hvor konfirmanden kommer i centrum, så passer de bedst til de konfirmationer, hvor konfirmanden ikke er så genert, og ikke har noget imod at være festens midtpunkt, og samtidig slå sig lidt løs, og ikke er bange for at være på lidt slap line. Hvis konfirmanden er den generte type bør man som regel vælge en festleg eller selskabsleg hvor konfirmanden kan få lov at blive siddende på sin plads og derfra få lov at nyde underholdningen. Dette er altid værd at have i baghovedet når man skal finde frem til de forskellige indslag, der skal fyldes ind til festen.

Indslag 6: Nostalgi æsken

indslag til konfirmation personNostalgi æsken er et rigtig hyggeligt indslag, og man kan vælge at undlade at gøre det til en leg, men derimod blot gøre det til endnu en gave til konfirmanden, som denne kan tage med hjem til sidst på aftenen. Ideen er, at alle gæster skriver en historie som denne person har oplevet sammen med konfirmanden og ligger den ned i en æske. Når legen begynder skal konfirmanden trække en seddel (eller flere) fra æsken og herefter gætte hvilken gæst, der har skrevet historien.

Som forberedelse til denne leg, skal man til konfirmationens begyndelse starte med at give alle gæsterne et papir og en blyant. Bed dem nu om at skrive en sjov eller sød oplevelse som de har haft sammen med konfirmanden. Der er stor variation i disse fortællinger, og nogle bruger hele papiret til at skrive om en bestemt historie mens andre blot skriver et par sætninger. Senere på dagen til konfirmationen stiller man nu æsken foran konfirmanden. Nu skal konfirmanden trække en seddel, læse den højt op for hele selskabet og derefter skal han eller hun gætte hvem der har skrevet sedlen.

Dette er en hyggelig leg, som samtidig også fungere som en lille gave som konfirmanden kan få med hjem. Når konfirmanden bliver ældre er det altid hyggelig at gå tilbage og læse sedlerne igennem igen. Som skrevet i starten kan man vælge at gøre dette til blot en gave for konfirmanden. Man kan derved skærer selve legen fra og derved stadig bede gæsterne skrive om en historie i starten af festen. De skriver også deres navn på og nu lægges alle sedlerne ned i en æske som gives til konfirmanden som en ekstra gave.

 

Indslag 7: Hvorfor rejser gæsterne sig op

Hvorfor rejser gæsterne sig op er ligeledes et hit til mange konfirmationer. Konfirmanden kommer op på scenen, og nu skal de resterende gæster sig op i grupper. Når en gruppe af gæster rejser sig op, skal konfirmanden gætte hvad disse gæster har tilfældes.

Det var en kort forklaring på legen, her går vi mere i dybden. Som sagt skal konfirmanden komme op på scenen eller et sted i lokalet hvor alle kan se. Nu skal du som arrangør have forberedt en række papirer, hvorpå der står nogle sætninger. Der kunne fx stå:

   • Alle, der er i familie med konfirmanden rejser sig op.
   • Alle, der har gået i folkeskole med konfirmanden rejser sig op
   • Alle, der har to søstre rejser sig.
   • Alle, der har spillet fodbold med konfirmanden rejser sig op.
   • Alle, der har kendt konfirmanden i mere end 5 år rejser sig op.

Nu vises disse papirer en af gangen for gæsterne UDEN AT KONFIRMANDEN SER DEM. Fx viser man et papir til tilskuerne, hvor der står “Alle, der har en hund som kæledyr rejser sig op.”. Nu rejser alle gæsterne med en hund som kæledyr sig op, og nu gælder det for konfirmanden om at gætte sammenhængen for alle disse gæster. Hvis konfirmanden gætter rigtigt skal alle sætte sig ned igen og næste papir vises. Hvis konfirmanden har svært ved at gætte en sammenhæng kan man evt. give et lille hint. I overstående kunne det være “hund” eller lignende.

Indslag 8: Sedler under tallerknen

Dette er en selskabsleg som altid gør sig godt til konfirmationen og til fester generelt. Du kender den måske, eller har selv oplevet den før. Til legen skal man lægge en række sedler under hver en tallerken: hver gået får altså en seddel. Nu går legen ud på at man før maden bliver serveret forklare alle gæsterne at der under hver en tallerken ligger en seddel med en mission på. Når man har læst sedlen skal man nu udføre den i løbet af festen. Det er en super sjov leg, som virkelig får alle gæsterne til at opføre sig på nogle sære og ikke mindst sjove måder.

Legen står og falder på de ting, som kommer til at stå på sedlerne. Det er med andre ord altså vigtigt at du lægger hovedet i blød og kommer frem til så sjove missioner som muligt. Frygt ej, for vi har selvfølgelig tænkt over nogle ideer, som altid gør sig godt til dette indslag. Du kan bl.a. skrive følgende.

 • Du skal stille dig op tre gange i løbet af festen og skåle med alle.
 • Du skal gå over til konfirmanden 5 gange i løbet af festen og sige tillykke. Der skal være en halv time mellem hver.
 • Du skal overbevise din sidemand om, at du tror jorden rent faktisk er flad.
 • Du skal udfordre mindst to andre fra dit bord om, at tage en duel i, hvem der kan tage flest armbøjninger.
 • Du skal byde de andre gæster ved bordet på vin en gang hver halve time.
 • Du skal skiftes mellem at være meget negativ og meget positiv.
 • Du må ikke sige hverken ja eller nej.

Som man kan læse herover er det som bekendt kun fantasien, der sætter de egentlige grænser for, hvad man kan lave i legen. Man bør være ekstra opmærksom på hvilke gæster der får hvilke sedler. Får nogle gæster vil det helt sikkert være grænseoverskridende og også alt for grænseoverskridende at skulle rejse sig op i løbet af festen og skåle med de andre. Ligeledes kan det være en hindring hvis man sidder til bords med nogle, som man ikke har mødt før. Tænk derfor over hvilke udfordringer, du vil skrive på missionerne. Denne leg er derfor bedst at lave, når man har fået alle gæster placeret ved bordene, så man ved hvem der, sidder hvor og med hvem.

Indslag 9: Quiz med dyster

 

 • underholdning og indslag konfirmationHvem spiser hurtigst 5 flødeboller?
 • Hvem tør spise den stærkeste chili?
 • Hvem kan hurtigst tage 50 armbøjninger?
 • Hvem kan stirre på publikum uden at blinke længst tid?
 • Hvem kan komme længst ned i en limbo konkurrence?
 • Hvem er hurtigst til at få et dynebetræk helt på en dyne?
 • Hvem er hurtigst til at løse et bestemt regnestykke?
 • Hvem kan lave flest jongleringer med en fodbold?
 • Hvem kan svare flest spørgsmål korrekt om et bestemt emne?
 • Hvem ved mest om de andre gæster?
 • Hvem kan stå på et ben længst tid med lukkede øjne?

 

Indslag 10: Dynebetræk legen

Dynebetræk legen er altid et hit. jeg aner ikke om den rent faktisk hedder det, men lad os navngive den det for nu!

Den går i al sin enkelthed ud på, at man skal se hvor hurtig en konfirmand – gerne en dreng, der måske ikke helt har styr på de huslige pligter endnu, kan få et dynebetræk på en dyne. Man kan meget vel kombinere denne leg med andre huslige pligter, som konfirmanden jo selvfølgelig bør kunne udføre, nu når han eller hun er kommet ind i de voksens rækker. Det er en rigtig sjov og hyggelig leg, og så er den altid god, hvis man gerne vil have at konfirmanden kommer ud på lidt slap line foran de andre.

Den passer især godt i forbindelse med en tale, hvor man jo helt sikkert vil komme ind på, at konfirmanden nu er ved at blive voksen. Og når man bliver voksen, så følger der en række pligter med, som skal udføres.

 

Indslag 11: Tegn og gæt

Tegn og gæt kender de fleste, og lige netop af den grund, vil det også gøre sig fint som et indslag til konfirmationen. Man kan lave dennne leg i stil med nogle af de forgående lege, nemlig ved at konfirmanden har et bestemt antal minutter til at tegne så mange ting som muligt. For hver genstand eller ting, der bliver gættet korrekt modtager konfirmanden en gave i form af en pengeseddel måske. De ting, der skal tegnes kan være mange forskellige, men man kan gøre det nemmere for konfirmanden ved at fortælle hvilke kategorier, der bliver tegnet indenfor.

 

Indslag 12: Lav en musikvideo til konfirmanden

Det kan også være en ide at lave en musikvideo specielt til konfirmanden. Dette vil kræve noget mere forberedelse, og det kræver at man får sammensat nogle sjove scener, som kan komme med i musikvideoen. Man kan se ideer til, hvordan sådan en kan fremføres i musikvideoen herunder.

Musikvideoen herover er i rimelig god kvalitet, og hvis man ikke har så godt et kamera, så er det helt fint blot at bruge sin mobil. Det er som med rigtig mange ting tanken der tæller, så hvis man viser konfirmanden at man har gjort sig så umage med at lave en musikvideo, så vil det helt sikkert falde i rigtig god jord.

 

 

Indslag 13: Musik til konfirmation

musik konfirmation

At booke musik til konfirmationen er en god ide, da det kan skabe den helt rette stemning og samtidig sørge for at der er god og hyggelig baggrunds musik gennem hele dagen. Der er mange online portaler, hvor man kan booke og leje musik specielt til konfirmationen. En pianist er fx altid en god ide, da musikken på denne måde er stille og rolig og blender ind blandt resten af indslagene til festen.

 

Indslag 14: Gæt en gæst

Gæt en gæst er altid et sjovt indslag til konfirmationen. Her vender man tingene lidt på hovedet, for i de fleste lege er det konfirmanden, der er i centrum til konfirmationen, men i dette underholdningsforslag så er det faktisk gæsterne der kommer i centrum. Her skal man nemlig stille spørgsmål til konfirmanden om gæsterne. Man kan eksempelvis spørge, hvem kom i 9. klasse til at hælde vand ud over sin lære? Nu skal konfirmanden gætte på, hvem af gæsterne, der kom til at gøre dette. Der er rigtig mange sjove spørgsmål man kan stille, og det sjove ved denne leg er at gæsterne kommer til at lære mere om hinanden, samtidig med at man får at se hvor godt konfirmanden egentlig kender sine gæster.

 

Hvad skal man tænke over, når indslagene skal vælges?

Det var den store liste med underholdning til konfirmationen. Jeg håber i den grad at du finder de helt rette og sjove indslag, så I får en konfirmation som der sent vil blive glemt.

Når man skal sammensætte de mange indslag til konfirmationen så kan det være en god ide at tænke over nogle ting, så man er sikker på at man får valgt de helt rigtige og perfekte indslag. Man kan bl.a. tænke over:

 1. Er der mange børn med til konfirmationen? Hvis der er mange børn med til konfirmationen, så bør man helt sikkert lave indslag hvor de også kan være med. Derfor skal man tænke på, at underholdningen ikke skal være alt for avanceret.
 2. Kender de fleste gæster hinanden på forhånd? Hvis alle gæsterne kender hinanden på forhånd kan man også slippe afsted med at lave noget underholdning og måske nogle selskabslege, som man ikke så godt kunne komme til, hvis mange af gæsterne ikke kender hinanden så godt på forhånd. Dog kan man i disse tilfælde udnytte dette til sin fordel ved måske at lave en lille icebreaker leg, hvor gæsterne lærer hinanden bedre at kende. Her er der rigtig mange muligheder, og man kan også istedet dele gæsterne op i hold, så man hurtigt lærer hinanden at kende ved hvert et bord.
 3. Hvor mange taler vil der være? Hvis der er mange taler, skal man prøve at tilrettelægge det sådan at de ikke allesammen ligger oven i hinanden. Det kan hurtigt blive kedeligt at høre på, og især hvis der er børn med er det vigtigt at man får spredt dem så godt ud over festen som det overhovedet er muligt.
 4. Hvor mange sange vil der være? Samme som overstående. Sange er lidt mere fleksible end taler, da de oftest ikke tager så lang tid at komme igennem som taler, men ikke desto mindre er det stadig noget man bør tænke over, så man ikke kommer til at opleve, at man får fremført 4 eller 5 sange lige i rap.
 5. Kan konfirmanden lide at komme i centrum?
 6. Hvor meget plads er der i lokalet?

Når først man har styr på nogle af disse faktorer, så vil det helt sikkert være lettere at finde frem til nogle af de mange sjove indslag, som kan ligges til konfirmationen. Som nævnt tidligere i denne guide, så er det en god ide at få sat en toastmaster til at holde styr på, hvilke arrangementer der kommer og hvornår de forskellige taler og sange skal afholdes. Dette er især vigtigt, for hvis der kommer nogle større indslag som eksempelvis hvis man vælger at booke en tryllekunstner eller noget musik, så er det vigtigt at alt er koordineret og tilrettelagt således at man har tid nok til at nå det hele.

You may also like

Leave a Comment