Invitation til konfirmation 2020

by Kristoffer

Står du og skal skrive invitationen til konfirmationen, så læs med i artiklen her for at få en række tips til at gøre den både personlig og sjov. Og vær samtidig sikker på at alle vigtige informationer er med – det er aldrig sjovt at glemme datoen for konfirmationen i invitationen (noget som en af vores læsere iøvrigt oplevede sidste år). Denne artikel opdateres løbende.

Det vigtigste er at gøre invitationen personlig. Find noget, som omhandler jeres konfirmand. Temaet kan tage udgangspunkt i alt muligt: en sportsgren som konfirmanden dyrker, en hobby, en yndlingsserie, en egenskab som beskriver konfirmanden, en livret osv. Når først temaet for invitationen er fastlagt handler det om at få invitationen sat op på en sjov måde, som udnytter dette tema. Lad mig komme med et hurtigt eksempel: hvis konfirmanden er vild med fodbold vil det være en ide at klippe invitationen som en fodbold. Hvis konfirmanden derimod er meget kreativ skal man selvfølgelig ud i noget klippeklister for at gøre invationen unik og flot.

Hvad skal invitationen indeholde?

Nu kommer nok det vigtigste for invitationen. Hvad skal den helt præcist indeholde af oplysninger. Den skal indeholde det mest nødvendige, men man skal også passe på med at gøre den for kludret med alle mulige ligegyldige oplysninger. Her er nogle af de vigtigste:

  • Hvad er anledningen? Konfirmation ✔️
  • Hvornår? Hvad er datoen, og hvornår skal gæsterne komme? ✔️
  • Sted for konfirmationen. Hvor afholdes konfirmationen? ✔️
  • Skal de med i kirken? I så fald, tid og sted for dette. ✔️
  • Hvornår er senest udmelding for om gæsten kan komme? ✔️
  • Skriv telefonnummer og evt. en email, som gæsten kan besvare. ✔️
  • Dresscode. Skal gæsterne overholde et evt. tema for den store dag? ✔️

Derudover er det en god ide at indsætte et sødt eller klogt lille citat, som gerne må have forbindelse til konfirmationen. Man kan lade sig inspirere med et godt citat på siden her.

 

Husk, som altid, hvis I har spørgsmål eller kommentare og ideer, så vil vi meget gerne høre fra jer i kommentarfeltet herunder.

 

You may also like

Leave a Comment