Konfirmations lokaler

by Kristoffer
konfirmationslokaler

Lokaler til konfirmation kan sommetider være svært at finde. Der er mange muligheder, og det kan være svært at vælge, om man vil holde arrangementet hjemme hos sig selv, og dermed stå for mange af de praktiske opgaver selv, eller vælger at betale lidt ekstra, for så og få lov at spise ud i et selskabslokale eller festlokale på en restaurant eller kro, hvor maden er sørget for, bordpladsen er der, de står for bordopsætning osv. Her vil vi give et par råd til, hvad man kan vælge, når det kommer til at skulle finde ud af, hvorledes man bør holde konfirmationen hjemme i de trygge rammer hos sig selv, eller bør vælge at sidde ude i et andet lokale.

Hvis I står og skal til at arrangere konfirmationen, så er der selvfølgelig et væld af ting, som skal sørges for. Der skal skrives invitationer, for ikke at tale om, at man skal afgøre, hvem der skal med til konfirmationen, man skal have lavet bordplan, man skal have sørget for maden osv. osv. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, og hvis du føler, at opgaverne er ved at falde ned om hovedet på dig i forhold til at få arrangeret samtlige detaljer til konfirmationen, så anbefaler vi dig at tage et kig på vores to-do liste, og evt. printe denne, så man hele tiden har en liste, man kan krydse af for hver opgave, der er overstået.

Men tilbage til det, som denne artikel vil fokusere på. At finde et lokale til sin konfirmationsfest. Som sagt, er det første man bør overveje nok, hvorledes man vil holde festen derhjemme, eller vil holde festen i et selskabslokale på en kro, hotel eller lignende. Der er mange faktorer der spiller ind, og for min familie har vi prøvet begge dele, og der er som sådan ikke en løsning, der er bedre end den anden. For min egen konfirmation og til min midterste søsters konfirmation, valgte vi at stille et telt op i baghaven, med plads til alle gæsterne. Det var enormt hyggeligt, og da vi ikke havde plads til at være indenfor i stuen, fungerede dette perfekt – og så sparede det os iøvrigt for en masse oprydningsarbejde efter festen. For min mindste lillesøster, afholdte vi konfirmationen på en kro. Dette fungerede også rigtig godt, og det foregik i hyggelige omgivelser, som satte den helt rette stemning for resten af konfirmationen.

Konfirmation hjemme hos sig selv

Så hvilke ting, bør man tænke over? Man kan starte med at spørge sig selv, om man har plads derhjemme til at afholde konfirmationen. Hvis dette er en mulighed, bør man vurdere, om man gider sørge for de praktiske ting i forhold til mad og bordopdækning, bordplan mm. Hvis man er frisk på at stå for dette selv, er der intet, der bør bremse, at man holder konfirmationen hjemme i eget hus. Denne mulighed er som regel også den billigste i og med, at der ikke kommer dyrere udgifter på til tjenere og andre gebyr.

 

Holde konfirmationen i et festlokale

Man kan derimod også vælge at holde konfirmationen i et festlokale. Dette er ganske vist et dyre alternativ, men det er altid en fornøjelse at kunne give slip på mange af de praktiske ting, og det lader helt sikkert arrangørerne slappe mere af, da man kan overlade mad, bordplaner osv til andre. Hvis man vælger denne mulighed, kan vi stærkt anbefale at tage et kig på selskabslokaler.dk, hvor man kan finde et stort udvalg af selskabslokaler over hele landet.

 

OBS: Husk at være ude i god tid! Hvis man vælger at holde konfirmationen i selskabslokaler på en kro, hotel eller andet, så kan vi godt garantere, at I desværre ikke er de eneste, der har fået denne ide. Derfor er det altid smart at være ude i så god tid som muligt, så man undgår at få tilbagemeldingen: “Alt er desværre allerede booket”. Det er en træls besked at få, hvis man langt om længe har udvalgt sig et sted, som man tænker kunne skabe de optimale rammer for konfirmationen. Derfor anbefaler vi altid at man så hurtigt som muligt får besluttet sig, og hurtigt får booket et lokale, som man kan holde festen i.

You may also like

Leave a Comment