Overraskelse til konfirmation

by Kristoffer
overraskelse til konfirmation

hvis man virkelig vil sørge for at jeres kommende konfirmand får sig en oplevelse som vil være noget udover det sædvandlige, så er I helt sikkert på rette vej! En overraskelse som vil overraske både konfirmand, og også gerne resten af gæsterne går man aldrig helt fejl af. Her kommer vi med en række forslag til et par gode overraskelser som man kan tilpasse så de har den bedste og største effekt til jeres store konfirmationsfest. Vi har inkluderet forslag fra forskellige genre, og der er derfor både forsalg til sjov gør-det-selv underholdning og ligeledes er der forslag til fx at booke en tryllekunstner til at give konfirmanden og gæsterne en magisk overraskelse som ingen med sikkerhed har set komme. Uanset hvad i vælger, så er det hvertfald vigtigt at man inkludere en sjov overraskelse af en eller anden art til konfirmationen, så jeg håber at denne guide kan give lidt inspiration til at jeres konfirmation bliver uforglemmelig for konfirmand såvel som gæsterne!

God fornøjelse!

1: Giv en stor gave til konfirmanden på en sjov måde

Har konfirmanden evt. ønsket sig en ekstra stor gave som eksempelvis et fjernsyn, en ny smartphone eller måske en rejse, så kan det være en ide at gøre lidt ekstra ud af overrækkelsen af denne gave, så den ikke flyder sammen med gaveregnen, der kommer i starten af festen, hvor alle gæsterne kommer med hver deres gave. Man kan vælge at overrække gaven på en ekstra sjov måde, evt. som en præmie i en konkurrence som konfirmanden skal i gennem.

Til min lillesøster konfirmation lavede min søster og jeg følgende leg: Vi lavede en quiz med en række mere eller mindre svære spørgsmål. Hvis min søster svarede rigtigt på et spørgsmål fik hun et point, men hvis hun derimod svarede forkert skulle alle gæsterne se en “pinlig” video af min lillesøster.  Vi havde til anledningen fundet videoer hvor hun dansede som baby, sang “se den lille kattekilling”, og også en video hvor hun var sur. Vi lavede spørgsmålene så tilpas svære, at hun hver gang svarede forkert, og derfor blev nødt til at udsættes for en af disse videoer – til alle gæsternes store morskab. Det sidste spørgsmål gjorde vi lidt lettere så min lillesøster havde mulighed for at svare på det. Som præmie for at have deltaget i konkurrencen og for at svare rigtigt på finalespørgsmålet overrakte min søster og jeg en rejse til USA, som hun længe havde ønsket sig.

 

2: Book en tryllekunstner, der kan give en magisk oplevelse!

Jeg har flere gange oplevet at en tryllekunstner har været forbi til en konfirmation, og hver gang er det en succes. Først og fremmest er det altid en KÆMPE overraskelse, og det er med garanti noget, som ingen har regnet med! Dernæst så er den rette tryllekunstner god til at få stemningen helt op i højeste gear, og få konfirmanden i midterpunktet på en sjov og god måde. Danmark byder på et stort udvalg af dygtige tryllekunstnere i forskellige prisklasser, og jeg anbefaler tryllekunstner-booking.dk, som jeg før har benyttet til at hyre en tryllekunstner i gennem.

 

3: Lav en video fra venner og familie

Titlen siger lidt sig selv, men det kan være utrolig smukt og rørende at få nære venner og familie til at sige tillykke den nyudklækkede konfirmand på en video af et eller to minutters varighed. Det kan fx være i forbindelse med slutningen på sin tale at man fortæller hvor god en person konfirmanden er, og hvor meget at han eller hun betyder for andre mennesker.

Bonus: lav en video med et af konfirmandens idoler

Hvis man vil kæle ekstra meget for den overraskelses video, så kan man afslutte videoen med et videoklip fra en af konfirmandens idoler, som kan sende en personlig tillykke-hilsen til konfirmanden. Dette lyder måske som en ide, der er svær at realisere, men det er faktisk slet ikke umuligt – langt fra endda! Lad mig komme med et eksempel: Min fætter skulle konfirmeres for et par år siden, og til lejligheden lavede jeg en video, hvor venner og familie sagde tillykke til konfirmanden. Min fætter går meget op i fodbold (det kan jeg desværre ikke selv prale af), og derfor fik jeg et af hans store idoler fra en Københavnsk fodbold klub til at sende et 10 sekunders langt klip, hvor han personligt sagde tillykke til min fætter med konfirmationen. Hvordan fik jeg dette i stand? Jeg valgte simpelthen bare at sende en mail til fodboldspilleren (en facebook besked vil også kunne gå an), og heldigvis fik jeg hurtigt svar, at fodboldspilleren hellere end gerne ville give en hånd med!

You may also like

Leave a Comment