Sangskjuler til konfirmation

by Kristoffer
sangskjuler-konfirmation

Her finder du ideer til den perfekte sangskjuler til jeres konfirmation!

Det er en gammel tradition til konfirmationer over hele landet at man skal gemme sangen på en sjov og hyggelig måde, før den bliver sunget. Der er rigtig mange sjove og ikke mindst meget kreative måder at lave en sangskjuler på. Her i guiden finder du en masse ideer som du kan bruge, når I skal lave en sangskjuler til netop jeres konfirmation!

Oversigt over sangskjulere

Her kommer de mange sangskjulere. Nogle af disse sangskjulere kan bruges til en hvilken som helst konfirmation, mens andre er bedre til visse konfirmationer, hvor konfirmanden måske har noget at gøre med sangskjuleren. Hvis man har et tema til konfirmationen er det helt klart en oplagt sag at lave sangskjuleren efter dette tema.

Der er altså et hav af forskellige sangskjulere som du kan se i listen herover. Hvis fx konfirmanden er lidt af en computer nørd, så vil jeg råde dig til at lave noget i samme stil som den, der er formet som en computer. Her kan man udforme sangskjuleren som man ser på billedet, og dernæst folde papirerne med sangene sammen til ruller og placere dem inden i sangskjuleren.

Hvad skal man huske, når sangskjuleren skal laves?

Det vigtigste ved en sangskjuler er at den bringer smilet frem hos alle gæsterne. Man skal altså kunne se en ide med sangskjuleren lige med det samme. Med ide mener jeg, at man hurtigt og tydeligt skal kunne se hvad sangskjuleren skal forstille. Det er det vigtigste ved at lave en god sangskjuler.

Man skal gerne være ude i god tid med at lave sangskjuleren. Ikke mindst fordi at det kræver tid og forberedelse for at finde ud af hvordan sangskjuleren overhovedet skal sættes op. Som nævnt ovenover så er det vigtigste ved sangskjuleren at den er gjort personlig. Det skal ikke ligne en generisk sangskjuler, som man kan købe hos en hvilken som helst forhandler af fest artikler. Det må gerne ligne noget, som konfirmanden selv har fundet på. I eksemplet ovenover kan du se hvad jeg mener med dette, og det er noget så vigtigt at man prøver at overholde den betingelse. Du kan tænke over hvad konfirmandens hobbyer er, eller om konfirmanden ellers laver nogle fritids aktiviteter, som kunne bruges som udgangspunkt for at lave en sjov og hyggelig sangskjuler.

I forhold til sangene indeni sangskjuleren så er det ikke noget vi vil gå i dybden med for denne artikel. Denne artikel er blot ment som en inspirationskilde for dig, der mangler nogle ideer til, hvordan sangskjuleren kan blive udformet. Hvis du savner hjælp og tips og tricks og måske også en lille del inspiration til hvordan sangen kan skrives så kan du tage et kig i vores store guide omkring konfirmationssange her.

 

Har du en ide til en sjov sangskjuler til konfirmationen?

Det var alle de mange sangskjulere. Hvis du selv har oplevet en konfirmation hvor der var en ekstra sjov og mindeværdig sangskjuler så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi modtager ofte forslag til sangskjulere, men desværre så er det svært for os at inkludere noget i denne liste, hvis ikke der er et billede vedhæftet. Så hvis du ser en sjov sangskjuler så husk at få taget et billede, og send det videre til os. På den måde kan vi få det med i guiden her, og så kan vi alle sikre at konfirmationer over hele landet, får nogle så gode sangskjulere som muligt.

You may also like

Leave a Comment