Lav video med små klip – sjovt indslag til konfirmationen

by admin

Her er en sjov ide, til et indslag som man kan lave til konfirmationen som altid får et godt grin fra alle gæsterne til konfirmationen! Ideen er simpel, og legen bruges til at få vist en masse små, søde, sjove og selvfølgelig pinlige klip af konfirmanden som baby eller barn.

Forberedelse før festen

Først skal man finde og samle så mange børne-videoer af konfirmanden som barn. Det plejer altid være muligt at samle en stor portion videoklip sammen fra fx en ferie, på legepladsen, fra børnefødselsdagen osv. Da vi lavede indslaget til min lillesøsters konfirmation, havde min anden søster og jeg fundet videoer hvor min lillesøster sang som 3-årig, en anden video, hvor hun prøvede at udtale sine første rigtige ord, en video hvor hun var sur (den har hun stadig ikke tilgivet os for), en video hvor hun dansede med en prinsessekjole på. Altså en god blanding af alsidige videoer, som det som nære venner og familie altid er sjovt at se.

Nu skal disse små film klippes sammen i en række mindre film. Måske fem mindre film i alt af 30 sekunders varighed hver især. Den 5. video kan indeholde de mest pinlige klip.

Udover de små film er det også nødvendigt at lave 5 spørgsmål. Disse spørgsmål skal være umulige at svare på. Fx:

  • Hvad hedder dronning Margrethes farfar?
  • Hvad hedder den 3. største by i Norge?
  • Hvilken film vandt prisen for Årets bedste i 1983?
  • Hvilken dato blev Leonardo Da Vinci født?
  • Nævn 3 kendisser fra Rusland
  • Hvad hedder præsidenten i Spanien?

Spørgsmål af denne art, som konfirmanden ikke har nogen chance for at gætte rigtigt på. Ja ok, det er lidt unfair, men så bliver indslaget også lidt sjovere;)

Indslag til fest

Til selve festen får konfirmanden nu første spørgsmål stillet. I forklarer, at såfremt konfirmanden ikke besvarer spørgsmålet korrekt, vil der ske noget utroligt pinligt. Når konfirmanden svarer forkert, startes første video.

Herefter fortsætter legen, og for hvert spørgsmål, der svares forkert på, startes en ny video. Den pinlige video kan evt. være den sidste video som afspilles.

Hvad er vigtigt at huske?

Det er vigtigt at man skaffer en ordentlig projektor og et lydanlæg til festen, så alle gæsterne tydeligt og klart kan se og høre de forskellige videoklip af konfirmanden. Husk at skru godt op for lyden, for der vil blive grint godt og grundigt igennem!

Husk! I er altid velkomne til at stille spørgsmål i kommentarfeltet, vi lover at besvare dem allesammen:)

You may also like

Leave a Comment