Pengegaver til konfirmation

by Kristoffer
pengegaver til konfirmation

Se her hvordan du giver pengegaver til konfirmanden på den store dag på den sjoveste måde!

Mange konfirmander vælger at ønske sig penge til konfirmationen. På denne måde kan man helt selv bestemme, hvad pengene skal gå til. Mange vælger blot at give pengene i en kuvert og så vedlægge et konfirmationskort ved siden af. Dette er også helt fint, men for dem, der vil overrække pengene på en lidt anderledes måde – ja, så skal man ud og kigge på nogle af de meget sjove og også kreative pengegaver. Her i listen har vi samlet nogle af de sjoveste måder at overrække pengegaverne på!

Oversigt over de bedste pengegaver til konfirmation

Lad os komme i gang med at kigge på nogle af de spænende pengegaver. Nogle er helt gratis, og kræver bare at man sætter noget tid af til at skulle klippe og klistre, mens andre kræver at man sætter noget mere tid af, eller vælger at købe pengegaven. Uanset hvad, så viser man med en pengegave, at man gerne vil gøre noget ekstra for at overraske og glæde konfirmanden.

 

Pengegave 1: Flaskeposten

Du kan vælge at rulle pengesedlerne sammen og så putte dem ned i en flaske som set på billedet herunder. Denne er nem at lave og er samtidig rigtig sød. Det er på samme måde let at vedlægge et lille sødt kort som man kan se på billedet herunder.

Pengegave 2: Til konfirmanden med den søde tand.

Den her er ret sjov! Hvis man har med en konfirmand at gøre, som måske har en ekstra sød tand, og altid kan lide at kaste sig over noget lækkert slik eller chokolade, så kan det være at det lige netop er denne pengegave man bør være ude i. Her blander man en masse slik med mønter, som man kan se på billedet herunder. Det kan være svært at få posen fyldt ud, hvis man vil give for flere hundrede kroner i gave, men man kan altid blot vælge at blande slikket med 10 eller 20 20-kroner, og så er man faktisk allerede godt på vej op mod flere hundrede kroner.
Før man vælger hvilken slikpose, man skal blande med pengene så find ud af hvad konfirmanden yndlings slik eller chokolade er. Det kan i øvrigt anbefales at finde slik som er pakket ind som på tegningen herunder – ellers kan det hurtigt blive en fedtet affære!

Pengegave 3: Den søde og kreative. 

Denne kan være til konfirmanden der altid har styr på sine ting eller måske er lidt af et ordens menneske, som altid har styr på sit tøj og altid sørger for at det er lagt sammen og strøget. Som du kan se på billedet herunder er denne pengegave en lille mini tøjophænger. Men istedet for tøj så er der brugt pengesedler. Snedigt!

Pengegave 4: Den populære

Du kan købe Money MAZE til 79.- HER

Dette er en af de ekstra populære pengegaver. Og det er nemt for at forstille sig hvorfor. I denne pengegave der er pengene låst inden i en box. Før man kan få fat i pengene, skal man løse gåden. Gåden består egentlig bare i at være en lille labyrint med en kugle. Kuglen skal man guide gennem labyrinten, og når man når til udgangen af labyrinten så har man fundet målet, og nu vil boksen eller æsken kunne åbnes.

En super sjov ide, man med rette kan benytte sig af. I øvrigt skal man ikke være bange for at den er for svær at løse – sværhedsgraden er justeret således at den relativt hurtigt kan løses selv af børn, som aldrig har prøvet denne form for opgave eller gåde før.

Du kan købe Money MAZE til 79.- HER

Pengegave 5: Pengeplanten

Man plejer at sige at penge ikke vokser på træerne, men tilsyndeladende vokser de altså ud af planer! Det er hvertfald det, som denne plante prøver at illustrere på fineste vis. Den er sjov og sød, og kan bruges til stort set alle konfirmander, da den helt sikkert altid vil give et smil på læben.

Pengegave 6: Du ønskes 10000000 gange tillykke.

Den her er da lidt sjov! Som man kan se, så lægger man pengesedlerne på en måde inden i brevet således at der kommer til at stå at man ønsker fødselaren det antal som pengene viser. Dette er også en populær pengegave at give, da den er hurtig at lave, og som man kan se på billedet herunder, så kan den nemt laves i word eller lignende. Man behøver altså ikke til at skulle ud og købe en masse forskellige ting for at kunne lave gaven.

Pengegave 7: Til den kloge konfirmand

Du kan købe 3d PUSLESPIL til konfirmanden for 

Denne ligner også den forgående en smule med kuglen. Her skal man også tænke sig om før pengene kan blive konfirmandens. Sværhedsgraden skulle eftersigende være en lille bitte smule højere end ved den anden. Så hvis du gerne vil give konfirmanden en smule sved på panden før han eller hun kan få pengene, så er denne pengegave helt sikkert vejen frem.

Prisen er en smule højere her, og den står i omkring 400.-, men konfirmanden får altså her en enormt flot lille æske, som også kan pynte på værelset efter!

Du kan købe 3d PUSLESPIL til konfirmanden for 

Pengegave 8: Til den lækkersultne

Den her behøver vist ikke den store forklaring. Man giver pengene i forbindelse med at man også får givet noget chokolade. Win Win hvis du spørger mig!

Pengegave 7: den søde

Den her er rigtig sød og hyggelig. Den kræver dog også lidt mere forberedelse end mange af de andre pengegaver, men hvis du er klar på at give den et skud, så vil det helt sikkert være en gave, der vækker opsigt blandt alle gæsterne. Der kan i øvrigt sættes ligeså mange penge på som man har lyst til, så selvom at du tænker at give en gave på flere hundrede kroner, så kan de helt sikkert være på en af de mange ringe, som man kan se på billedet her.

Pengegave 8: Verdens mest irriterende box

Denne box ligner lidt nogle af de andre bud her på listen. Det ligner egentlig bare en lille harmløs æske eller box som man kan fortælle konfirmanden at pengene ligger indeni. Lige som konfirmanden vil til at åbne æsken finder han eller hun ud af at det rent faktisk ikke er så let som det ser ud til ved første øjekast. Der er nemlig en rigtig smart og hemmelig måde, som man skal kende før det er muligt at åbne æsken.

Måske kan konfirmanden selv åbne æsken, og hvis ikke kan man vente lidt for til sidst at vise hemmeligheden – altid til stor begejstring for alle gæsterne.

irriterende æske

KØB verdens mest irriterende box her til 69 kr.

 

Ekstra ideer til pengegaver?

Udover de mange billeder du kan se herover, så kommer her lige et par bonus ideer, som du måske kan bruge – hvis altså stadig ikke du har fundet nogle pengegaver endnu som du kan bruge. Først og fremmest kan du lave en pengegave, der har form som en madkasse. Lad mig forklare: du pakker gaven ind i en madkasse, og når madkassen bliver åbnet, så finder man en rugbrødsmad, som er foldet ind i sølvpapir. Når man tager sølvpapiret af pengegaven, så vil man finde ud af at der rent faktisk gemmer sig pengesedler inden i rugbrødsmaden. De fungerer selvfølgelig som pålæggen for maden!

En anden sjov ide er som følge: man skal lave en seddel hvorpå man skriver noget i stil med: “Snydt, jeg overfører 500 kr. til dig på mobilepay.” Nu er man klar til at lave gaven. Tag sedlen og fold den sammen lige på midten og gerne endnu engang. Nu skal man finde en masse mindre æsker som dette stykke papir kan komme ned i. For hver kasse skal man også have skaffet en stor mængde tape. Nu gælder det om at pakke gaven så godt ind som muligt. Det skal virkelig være træls og svært at komme ind til pengegaven. Når først konfirmanden har fået kæmpet sig igennem alt det megen besvær med det meget papir og tape så kommer han eller hun ind til midten af pakken, og læser den seddel du har skrevet. Også en super sjov mulighed, men man skal dog nok ikke forvente at den lige med det samme bliver modtaget så godt fra konfirmanden!

 

Hvilken pengegave skal man vælge?

Det er et svært spørgsmål og der er ingen rigtig eller forkert pengegave man kan give væk. Som man kan læse og se i listen herover, så er der mange alternative valg man kan vælge imellem. Nogle vælger den helt simple med bare at give pengene i en kuvert, mens andre vælger at gøre meget mere ud af det. Som nævnt før, så handler det i høj grad også om at tilpasse det til konfirmandens ønsker, så det betyder altså at hvis man kommer i tanke om at konfirmanden dyrker en bestemt sport eller lignende, så er det altså en fortrinlig ide at lave pengegaven efter dette.

Et kort eksempel kunne være hvis konfirmanden er vild med at danse. Her har man altså allerede et par sjove ideer, som ka udgøre fundamentet til jeres helt egen personlige pengegave. Stikordene her kunne altså være enten dansesko, dansetøj eller noget i den stil.

 

Har du flere ideer til pengegaver?

Det var alle de mange pengegaver for nu, og hvis ikke du har fundet en ide du kan bruge, så synes jeg du skal komme tilbage lidt senere. Denne guide er relativt nu, og vil derfor jævnligt bliver opdateret med nye sjove tiltag, som læsere kan bruge når årets sangskjuler til konfirmationen skal laves og udtænkes.

Har du stået i denne situation måske, og er du kommet på en rigtig god ide til en genial sangskjuler, som tog selskabet og vigtigst af alt konfirmanden med storm, så må du meget gerne sende et billede af den. Hvis du har lyst kan vi inkludere billedet i denne oversigt, så vi på den måde kan dele den med alle de andre læsere, der også står i den – til tider uoverskuelige, situation at afholde en konfirmation inden så længe.

 

You may also like

Leave a Comment