Bordkort til konfirmation

by Kristoffer
bordkort konfirmation

Bordkort til konfirmation – Hvorfor er det vigtigt?

Hvis du skal holde en konfirmation for dit barn, så er der mange ting, der skal være styr på. Ikke nok med, at du skal have styr på en god gave, så skal du også stå for alt det praktiske. Du skal sørge for, at der er pyntet, at der er lavet bordplan, at maden kommer til miden m.m. Derfor kan det også være svært at huske det hele.

Når man skal holde en stor fest, som en konfirmation er, så er det normal kutyme, at man laver en bordplan. Det sikrer nemlig, at folk ikke blot sætter sig, hvor de har lyst. Det er dog én ting at lave en bordplan. Det er noget helt andet at få folk til at overholde den. Det findes der én effektive måde at gøre på; vha. bordkort.

Derfor er det også meget vigtigt, at du har styr på bordkort til en konfirmation. Det kan virke som en relativt simpel ting, men det er dog ikke alle, der husker, at det er noget, der skal være styr på. Det er ganske enkelt som følge af, at der er så mange ting at holde styr på. Men hvorfor er det egentlig så vigtigt at have bordkort?

Derfor er det vigtigt at have bordkort til en konfirmation

Det er ikke uden grund, at vi siger, at det er vigtigt, at du har styr på bordkort til en konfirmation. Som der er givet udtryk for herover, så er det en stor fest, der skal markere en helt særlig dag for din søn eller datter. Til en sådan fest er det derfor også meget normalt, at man inviterer både familie og venner til en festlig dag.

Som følge af dette, så ender man også hurtigt med at have en del personer samlet ét sted. Hvis de alle skal finde en plads selv, så kan det hurtigt ende med at blive lidt af et rod. Det kan du dog undgå ved at lave en bordplan. Det er der også mange, der gør, men når den er lavet, så skal folk selv kunne se, hvor de skal sidde.

Den bedste måde at vise folk dette, er at lave bordkort til dem. Derved kan de blot gå rundt ved bordene, for at finde deres plads. Det er en simpel, men god måde at gøre det på. Det er dog kun en fordel, at det er nemt, for derved er du sikret, at alle gæster forstår det. Derfor anbefales det også altid at bruge bordkort til dette.

Du skal vælge bordkortene med omhu

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde rigtig mange bordkort, som du blot kan købe og udfylde. I de fleste tilfælde er det også det, som folk ender med at gøre. Har du eller din konfirmand ikke mod på at gå i gang med at lave dem selv, så er det selvfølgelig nemmest, at man blot vælger at købe nogle flotte bordkort.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at du ikke blot skal vælge en vilkårlig type af bordkort. Når du skal vælge de bordkort, der skal bruges til enten din søn eller datters konfirmation, så skal de vælges med omhu. Det er vigtigt, at de bliver valgt med omhu, da der faktisk er flere faktorer, der har en relevans i denne forbindelse.

Bordkort skal ikke blot være pæne – de skal passe ind

Bordkort kommer næppe til at være den eneste form for pynt, der er at finde ved konfirmationen. Derfor er det også vigtigt, at du har fokus på at vælge bordkort, der passer ind. Der er mange, der begår den fejl, at de blot tænker på bordkortene for sig selv. Er de pæne, så ender de med at købe dem, men passer de altid ind?

Svaret er nej. Derfor er det vigtigt, at det også er noget, du tænker på, når du skal købe bordkort. På trods af den lille størrelse på et bordkort, så kan det ende med at ødelægge helhedsindtrykket, hvis de bryder med det samlede billede. Sørg derfor for at holde en rød tråd gennem alt pynt, så gæsterne får et godt indtryk.

Sørg for at lave dem i god tid

Hvis I får mange gæster, så kan det godt tage en rum tid at få skrevet alle bordkort. Derfor er det en god idé, at du går i gang med det i god tid. Hvis du ikke gør det, så kan du ende med at skynde dig så meget, at de ikke bliver pæne eller at du glemmer nogen. Tag dig i stedet god tid om det, så navnene bliver skrevet pænt.

Slutteligt bør det nævnes, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert i forhold til valg af bordkort til en konfirmation. Det handler udelukkende om egne præferencer, men selvfølgelig også om at skabe et pænt og nydeligt helhedsindtryk på tværs af alt pynt.

You may also like

Leave a Comment