Dynebetræk-legen

by Kristoffer

Her er en lille sjov ide, til et forslag man kan lave til konfirmanden til konfirmationsfesten. Som vi har understreget i en række af vores andre artikler, fx i vores store artikel om underholdning til konfirmationen så er det altid enormt vigtigt at man sørger for, at der er er spændende, sjove og ikke mindst underholdende indslag (for alle – inklusiv konfirmanden), så her har vi en lille ide til et sjovt og kreativt indslag man kan lave.

Det spiller på det som konfirmationen jo handler om: nemlig at konfirmanden nu kommer ind i de voksnes rækker. Derfor går legen ud på, at konfirmanden skal prøve at lave voksne pligter som eksempelvis at tage et dynebetræk på dynen osv. Dette er grundideen i legen. Man kan eksempelvis stille det op således at konfirmanden skal konkurrere mod sin mor eller far indenfor disse discipliner.

Selve legen

Man kan forklare at når nu konfirmanden er kommet ind i de voksnes rækker, er der jo en del nye pligter som skal kunne klares. Man hiver nu en dyne og et dynebetræk frem og forklare at konfirmanden skal få betrækket på dynen så hurtigt som muligt. Hvis han eksempelvis klarer det under et minut, så får han en ekstra gave. Eller man kan lave som netop forslået med, at konfirmanden skal konkurrere mod sin mor eksempelvis i at lægge betrækket på dynen.

Herefter kan man gå videre til næste runde. Her gælder det måske for konfirmanden om at binde et slips (passer selvfølgelig bedst hvis konfirmanden er en dreng), og ligeledes kan man gøre så konfirmanden konkurrere mod sin far, og herefter skal gæsterne stemme på hvilket slips der er bundet pænest.

GUIDE: Find det SJOVESTE indslag til konfirmationen her. Plus mange andre forslag til underholdning.

 

Der er helt sikkert en masse andre discipliner, som kunne være sjove at udføre i denne genre!

Hvis du øsnker flere sjove ideer og inspiration til sjov underholdning til festen, så tag et kig på ideertilfest.dk.

You may also like

Leave a Comment