Gør klar til konfirmationerne 2021!

by Kristoffer

Så nærmer vi os 2021 og det betyder at vi snart skal ind i konfirmationsperioden igen. Som vi alle ved har i år været vendt totalt på hovedet i forhold til hvordan det plejer at være.

Uanset hvordan tingene ser ud, når vi kommer til april og maj måned i år, så vil det dog for mange forældre allerede nu være smart at begynde at forberede sig på at få fejret den kommende konfirmand!

Det betyder at man gerne skal begynde at få styr på ting som hvor konfirmationen skal afholdes, hvilke menuer, der skal serveres og om der skal komme underholdning eller musik med til dagen. Meget af dette kan i øvrigt findes på festportalen Festguru.

Lad forberedelserne begynde (trods Covid-19)

Covid-19 har selvfølgelig sat en stopper for at konfirmationerne kunne afholdes i år som de hele tiden har været gjort. Så spørgsmålet er hvordan det kommer til at se ud næste år. Jeg tror lidt forsigtigt godt at vi kan sætte næserne op efter at vi kan afholde konfirmationerne som vi plejer at gøre i april og maj måned.

Der vil snart komme vacciner og så vil landet og resten af verden forhåbentligt hurtigt begynde at vende tilbage til sit gamle jeg. Dog er der selvfølgelig ingen, der kan sige det med sikkerhed.

Hvis du allerede nu vil begynde at finde på gode og sjove ideer til den store konfirmationsdag, så finder du dem selvfølgelig her på konfirmationstid.dk.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment