Konfirmationsgaver til drenge

by Kristoffer

Det er altid et evigt spørgsmål, som skal besvares inden konfirmationen. Hvad skal man give konfirmanden i gave. I denne post vil vi snakke om, hvilke gode gaveideer der er til drenge. Der er en masse forskellige ting, man kan vælge at give fra fysiske gave til oplevelses gaver til den mindre kreative gave: penge. Vi vil løbende opdatere denne liste, så vi får de bedste gaver forslag med, som I måske kan få noget inspiration fra.

 

  • Penge. Penge er den typiske gave, og mange vælger at give konfirmanden dette, da det næsten er en tradition. Penge er dog næppe så spændende eller sjove at få som alle mulige andre ting, så man bør altid tænke over, om der er andre ting, som konfirmanden vil blive glad for.
  • En ny smartphone. Man bliver kun konfirmeret én gang i livet, og derfor kan man godt tillade sig at ønske sig nogle lidt dyre gaver end fx til fødselsdagen. En iphone eller en ny Samsung smartphone er som regel også et hit hos konfirmanden.
  • Bærbar computer. Endnu en gave, som ikke nødvendigvis er blandt de billigste på listen, men som også vil være højt på listen over gave ønsker for konfirmander over hele landet. Der er mange forskellige modeller, og hvis man beslutter sig for at give konfirmanden en computer i gave, så er det nok smart at man finder ud af, hvad konfirmandens præferencer er. Ønsker denne en computer med stor skærm, og spiller konfirmanden mange computerspil, som kræver ekstra computerkraft, så er det nødvendigt med en stærkere computer.
  • Kørekort. Dette er ofte en dyr ting, selv at skulle betale, så det er altid rart at vide, at det er betalt, til når man bliver 18 år og skal have anskaffet sig et kørekort.
  • Playstation, Xbox eller Nintendo. En spillekonsol er også som regel en god ide. Mange konfirmander har dette på deres ønskeseddel. Der er vidt forskellige spil til hver enkelt spillekonsol, så til denne ide er det nok også en god ide at finde ud af, hvad konfirmanden fortrækker. Hvis konfirmanden er stor fan af skydespil, så er det måske en Playstation 4 man bør vælge, men er konfirmanden derimod fan af sjove Mario spil og andre platformspil, så er det måske en Nintendo man bør vælge.
  • Oplevelser. En oplevelses gave er altid et sikkert hit! Det kan være man tager konfirmanden med ud og køre i Ferrari, op og flyve i ballon, en ferie til et varmt land eller lignende. Her er mulighederne rigtig mange, og man bør altid tænke stort, da det er en gave som virkelig vil blive husket og værdsat af konfirmanden!
  • TV. 
  Et nyt TV i gave siger sig selv at det også ofte vil blive værdsat af konfirmanden. Find først ud af, hvor stort fjernsynet skal være, og hvad der overhovedet er plads til på værelset

 

Har I helt styr på underholdningen til konfirmationen? God underholdning er et af de vigtigste elementer for, at man får en konfirmation, som vil skille sig ud, som sent vil blive glemt. Tag et kig på vores store konfirmations guide om underholdning til konfirmationen.

You may also like

Leave a Comment