Skal man købe en gave eller give penge?

by Kristoffer
gave eller penge

Det er det store spørgsmål man kan stille sig selv, når man skal med til konfirmationen. Skal man købe en gave eller skal man give penge til den kommende konfirmand. Det er et godt spørgsmål og der er ikke noget rigtig eller forkert svar. Det kommer an på en hel del forskellige ting, men det kan altid hjælpe hvis man tænker lidt over, hvilken type person konfirmanden er.

Nogle fortrækker at få penge mens andre fortrækker at få en fysisk gave. Der er fordele og også ulemper ved begge udfald. Her er et par råd til dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal give penge eller en gave til konfirmanden.

 

En gave vil blive husket bedre

Men en gave vil helt sikkert på længere sigt have den største indflydelse og vil uden tvivl være det, der vil blive husket. Det behøver ikke at være en stor gave, men man skal dog huske at som forældre eller bedsteforældre så er der intet i vejen for at købe en lidt ekstra stor gave. Hvis konfirmanden måske har ønsket sig en ny smartphone, et nyt kamera eller måske en ny computer til den store dag, så kan dette helt sikkert være med til at gøre dagen ekstra mindeværdig. Hvis man vælger at få denne vej så kan det anbefales at tage et kig i guides på nettet, hvor man hurtigt kan finde frem til det bedste udstyr for prisen. Vi anbefaler denne side.

Tænk på konfirmandens interesser

Først og fremmest så er det en god ide at tænke lidt over, hvilke interesser konfirmanden har. Hvis konfirmanden har en hobby eller måske går til en sportsgren så kan det være en god ide at købe noget, der kan hjælpe med at blive bedre til netop denne ting. Det kan fx være at konfirmanden går til fodbold eller lignende, og her vil det altid være en god ide at købe noget nyt udstyr – måske en ny fodbold eller et par fodbold støvler.

På den anden side så kan penge også være mere fleksible, for man kan ikke komme udenom at hvis man skal ud og købe en gave, så vil der altid være den lille risiko for at det skal byttes igen. Dette undgår man ved at være på den sikre side og blot give nogle penge i gave. Hvis det er denne løsning man vælger så vil jeg anbefale at man tager et kig på vores guide omkring pengegaver til konfirmationen, som du finder her.

 

 

You may also like

Leave a Comment