Sådan skaber du den perfekte dag for konfirmanden

by Kristoffer

En særlig begivenhed kræver en særlig underholdning.

Konfirmationstiden er for mange unge den absolut vigtigste periode i livet hidtil. Dels fordi de træder ind i en mere selvstændig og voksen fase, og dels fordi de (surprise) glæder sig til både blå mandag, gaverne og festen, der følger med.

Da dagen er speciel for både de unge samt forældrene til dem, er det vigtigt, at fejringen af dem foregår på bedst mulig vis. De fleste forældre har gennem festen planlagt en form for underholdning, som skal sørge for, at festen bliver både ekstra sjov og mindeværdig.

Men hvad skal underholdningen så bestå af? Det har vi svaret på.

Forkæl selskabet med en tryllekunstner

At booke en tryllekunstner til lejligheden er et helt sikkert valg. En tryllekunstner kan kvikke selskabet op på en helt igennem magisk måde, samtidig med at selskabet får hygget sig og grint godt igennem. Du kan booke tryllekunstner til konfirmationen her.

Men hvorfor så lige en tryllekunstner, tænker du nok. Svaret er ganske enkelt: Der er noget for enhver smag! Læs med nedenfor.

Trylleri for alle uanset alder

Trylleri har den fantastiske egenskab, at den ikke er aldersbetinget. Det vil sige at alle uanset alder, kan forholde sig til trylleriet og det at blive fascineret. Desuden spiller trylleri i langt de fleste sammenhænge på det visuelle, hvilket ligeledes gør underholdningstypen ideel til samtlige aldre.

Ydermere er det som regel sådan, at alle aldersgrupper er repræsenteret ved en konfirmation, hvilket gør netop trylleshowet oplagt.

Personligt trylleshow

Tryllekunstneren har for vane at levere et personligt og nærværende show for selskabet. Det gøres bl.a. ved at inddrage gæsterne i det, der foregår gennem showet. Ved at inkludere gæsterne skabes der en større samhørighed alle iblandt, samtidig med at showet får en større personlig værdi.

Derudover inddrager tryllekunstneren altid hovedpersonen, hvis der er en sådan til stede. Til en konfirmation er det oplagt at lave lidt ekstra med konfirmanden, som næsten altid er frisk på at hjælpe til. Interaktionen med konfirmanden og selskabet sker naturligvis med et sjovt og underliggende humoristisk udtryk, så hverken konfirmanden eller det øvrige selskab vil føle sig latterliggjort.

Skræddersyet til arrangørens ønsker

Arrangørens behov gør sig gældende, når tryllekunstneren konstruerer sit show. Der tages forbehold for ønsker til f.eks. entreen (overraskende, ikke overraskende), elementerne i showet (tricks, rekvisitter osv.) samt specifikke ønsker om inddragelsen af et bestemt publikum/dele af publikum.

Det for at sikre, at showet tages bedst muligt imod af de inviterede.

Grinegaranti

En tryllekunstner går højt op i at underholde sit publikum. Showet opfattes hurtigt som værende kedeligt og ligegyldigt, hvis tryllekunstneren kun læner sig op ad sine tricks. Det er altså ikke kun et spørgsmål om vanvittige effekter, men også et spørgsmål om, om tryllekunstneren i sig selv er underholdende. Som udgangspunkt sørger langt de fleste tryllekunstnere for at inkludere en masse humor i showet, så alle får grint grundigt igennem.

You may also like

Leave a Comment