Hvordan overskuer man konfirmationsplanlægningen?

by Kristoffer

Vi nærmer os hastigt næste konfirmationsperiode med hastige skridt og som en hvilken som helst forældre, der har prøvet at have et barn der skulle gå ind i de voksnes rækker kan skrive under på, så er der en masse masse planlægning, forbundet med at skulle arrangere og sørger for at det hele spiller når man skal have konfirmationen til at køre på skinner.

Her kommer et par råd som man kan gøre brug af, for at gøre det en lille smule lettere for sig selv. Der er da nemlig også en hel del der skal sikres og klargøres. Og hvis man ikke er ude i god nok tid kan det føles som en noget så hård opgave at skulle have det hele klaret: man skal bl.a. sikre at man har fundet et sted at holde selve konfirmationen, dernæst skal man have fundet ud af, hvor mange der er så heldige at modtage en invitationen til konfirmationen. Dette kan i sig selv være lidt af en opgave, for hvor nogle vælger at invitere både venner og familie, så er der andre der vælger at gøre det en del mere intimt ved kun at invitere den nærmeste familie.

Som man kan høre er der meget der skal forberedes. Så hvordan gør man det lettest for sig selv?

Skær væk på de ting, der forstyrrer

Det er også vigtigt at man sætter planlægningen som første prioritet og derfor nytter det ikke noget at der er en masse ting i en hverdag som forstyrre og som tager fokus væk fra det der egentligt betyder noget.

Der er rigtig mange småting i løbet af ens dag der kan bidrage til dette og det er op til en selv at finde frem til disse faktorer og derefter få dem elimineret. En vigtig ting er fx når aftensmaden skal laves. Dette er noget der kan tage enormt lang tid og derfor kan det anbefales at få ind på en side som denne om måltidskasser og få hjælp til at finde nem og hurtig aftensmad, så man kan bruge tid på at arrangere konfirmationen.

Få hjælp online

Det siger sig selv, at det er en god ide at få hjælp og inspiration hvor man kan. Og derfor vil jeg anbefale at du tager et kig rundt på siden her og suger til dig med al den viden du skal bruge. Du kan bl.a. finde frem til råd og vejledning for hvordan du skriver det perfekte konfirmationskort eller hvordan du finder frem til den bedste underholdning til konfirmationen.

 

Kom ud i god tid

Det er desuden vigtigt at du er ude i god tid. Begynd gerne flere måneder før. Man kan også komme ud i for god tid og det er ikke første gang det er sket at man har ringet flere år før for at sikre at man kan være et bestemt sted eller i et bestemt selskabslokale. Dette er der heller ikke noget i vejen for og derfor er det en god ide at man i hvertfald kommer i gang et par måneder eller endda et halvt år før med at klargøre det hele til konfirmationen.

You may also like

Leave a Comment